THE STUDIO – MONTECOLLUM

Sharing the same land as Eastern Rise this little cottage was originally built by a local naturalist who built to her affordability. Not wishing to disturb the surrounding natural environment and inhabitants she built above and around the landscape and lived off the grid with no power supply.

It was a cottage in which most people would have felt had no redeeming features and chosen to have it demolished.

We kept the original footprint, added enhancing features such new external lining and the deck with a skillion roof. Internally we used contrast and a slight Asian touch in the internal fit, transforming the residence and creating a sense of calm luxury.

Related Projects
Contact Us

Feel free to send me an email and I'll get back to you as soon as I can.

Not readable? Change text. captcha txt